Ziua de azi este un cadou care se numește ”prezent”

Astăzi e o nouă zi pentru tine. Trăiești în prezent? Te întreb asta pentru că prezentul îți poate aduce cele mai mari bucurii. Trăind prezentul, îți înlături propriile bariere și limite.

Fiecare om are niște limite și niște resurse.

Te-a limitat cineva spunându-ți că nu ești în stare să faci nimic? Eu îți spun că POȚI și poți face multe lucruri. În prezent.

Singurul moment asupra căruia nu ai niciun control este momentul prezent.

”Ieri este istorie, azi este mister. Ziua de azi este un cadou care se numește prezent.” – spune Maureen MacGinnis – profesorul de yoga al lui Louise Hay.

Dacă nu te simți bine în prezent, atunci cum vrei să ai un viitor plin de abundență și de fericire?

Cum te simți acum? Te simți bine? Te simți rău? Sunt foarte importante emoțiile și gândurile tale din prezent. Ele îți creează viitorul.

Te simți rău? Te simți rău deoarece chiar în acest moment, probabil, rulează în mintea ta niște gânduri negative. Schimbă-ți gândurile, schimbă-ți starea, schimbă-ți viitorul!

Și totul se petrece în momentul ”Acum” cum e de părere și Eckart Tolle.

Doar tu poți avea control asupra gândurilor și emoțiilor tale. Nimeni altcineva nu gândește în locul tău. Ce alegi să gândești acum e ceea ce vei primi în viață. Ai gânduri de pace, de bucurie, de mulțumire? Așteaptă-te să ai un viitor plin de bucurie și de pace sufletească. Alegi să gândești negativ, ești plin de resentimente, ești gelos, invidiezi, te enervezi repede? Nu te așteaptă un viitor prea bun.

Iubește-te pe tine!

Altceva ce mai poți face tu este să te iubești pe tine în momentul prezent. Să te iubești pe tine îți promite o viață plină de miracole. Spune-ți afirmații pozitive. Repetă afirmațiile pozitive în fiecare zi!Spune-le în oglindă. Au o putere mai mare.

Acordă-ți timp, ai răbdare cu tine. Gândește-te la tine în fiecare moment. Nu uita că dacă te neglijezi pe tine, neglijezi totul. Totul va risca să-ți pice ca un castel de cărți dacă uiți de tine. Tu ești cea mai importantă persoană pe care o ai în viața ta.

Nu te agăța de ceilalți. E o greșeală. Nu te agăța de părinți, de prieteni, de partenerul tău, de fratele tău, de sora ta, cum mai practică unii oameni în ziua de azi.

Comments

comments